Optimering af konvertering

Øget indtjening og bund

Tænk over dette … Hvis du har en konverteringsprocent på 2% i dag og det giver dig 200.000 kr. månedligt. Hvilken forskel ville det gøre på din forretning, hvis vi med nogle få ændringer på din webside over en perioden på 3-6 måneder kunne øge konverteringsprocenten til 3%? Ville det give dig 100.000 kr. mere om måneden? Eller 1.2 mil. ekstra om året?

Interesseret i konverteringsoptimering? Udfyld formularen her eller bestil et tilbud på tlf. 7020 4838.

Hvad er konverteringsoptimering?

Konverteringsoptimering handler om at analysere, hvordan din målgruppe reagerer på budskaber, knapper, billeder m.m. Med det ene formål at øge din konvertering?

Vi foretager en ændring adgangen for hele tiden at finde frem til den bedste kombination. A/B splittest giver dig mulighed for at fordele trafikken ud mellem flere løsninger på samme tid.

Konverteringsoptimering giver optimeringsforslag

Konverteringsoptimering giver dig mulighed for at få det maksimale ud af din trafik og dermed været gearet bedst mulig til vækst. Vores konverteringsoptimering udmunder i en konkret rapport med optimeringsforslag klar til at implementere på din webside.

Vil du have flere konverteringer? Få et tilbud på konverteringsoptimering udfyld formularen her eller bestil et tilbud på 7020 4838!