Webanalyse

Undgå at famle i blinde

Internettets styrke er, at man kan måle mere eller mindre alt. Vi hos a-better-traffic.com har sammensat en bred vifte af webanalyse m.m. Alt sammen for at sikre, at man ikke famler i blinde.

Vores analyser er også sammensat således, at du kan få det maksimale ud af dit marketingbudget. Hvad enten vi taler om SEO-analyse, konverteringsoptimering eller Webshop tjek.

Vi tilbyder følgende webanalyser

Google Analytics til dig som ikke vil famle i blinde
Et af de bedste webanalyse værktøjer stilles gratis til rådighed af Google. Der skal genereres en kode og så skal denne implementeres på din webside. Derudover kræver det et grundlæggende kendskab for at forstå, hvilke områder du skal fokusere på for at udvikle og vækste din forretning – Læs mere!

Webshop tjek sikrer det maksimale ud af din webshop
Det hænder, at selvom vi sender målrettet trafik ind på en kundes webshop, så kommer der ikke nogle kunder ud i den anden ende. Det skyldes ofte at webshoppen har et forkert udtryk. Måske endda et dårligt budskab. Alt dette og mere til finder vi frem til i et webshop tjek – Læs mere!

Second opinion – Få en uvildig vurdering over et digitalt emne, du er frustreret over
16 års erfaring indenfor den digitale verden giver os en basis for at kunne give dig en uvildig vurdering indenfor en række emner som Google AdWords, SEO, Facebook, Digital strategi m.m. Vores second opinion udmunder i en rapport, hvor vi gerne sætter tal på fejl. Vi bruges tit af advokater, når vi skal fremlægge facts i forbindelse med retssager – Læs mere!

Calltracking når du vil finde hullet i hækken med andre ord måle på dine telefonopkald
50 % af alle konverteringer kommer gennem telefonen, hvorfor så ikke måle hvilke medier som genererer disse opkald, så du kan få det maksimale ud af dit marketingbudget. Det giver Calltracking dig nemlig mulighed for –Læs mere!

Vil du finde hullet i hækken? Udfyld formularen her! eller ring nu 7020 4838!