Naturlig linkbuilding

Mund-til-øre anbefalinger med links til søgeord

SEO kan kun i meget få tilfælde stå alene. Linkbuilding er et af de vigtigste områder for at opnå gode placeringer på søgemaskinerne. Linkbuilding har mange navne og kan også hedde linkpopularitet eller popularitet.

a-better-traffic.com råder over vores egen afdeling med specialister i opbygning af linkpopularitet. Eksperterne råder over en unik viden, som sikrer dig succes.

Interesseret i linkbuilding? Udfyld formularen her

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding svarer til en mund-til-øre-anbefaling på nettet. Hvis jeg har været ude og spise på en god restaurant og anbefaler denne til en ven, så er der god sandsynlighed for, at han vil vælge denne restaurant.

Jo mindre at to andre venner uafhængig af hinanden anbefaler en helt anden restaurant, da der nu er to, som har anbefalet den samme, kunne han sandsynligvis vælge at besøge sidst nævnte restaurant i stedet for.

På samme måde fungerer det på nettet. Jo flere websites der anbefaler din side i form af links på specifikke søgeord, des bedre placeringer har du mulighed for at opnå i søgemaskinerne.

Det kræver dog, at der har været fokus på SEO inden.

Udfyld formularen her og hør mere om vores linkpopularitet.

Linkpopularitet afregnes på følgende måde

Linkbuilding er efterhånden blevet meget komplekst og kræver en evne for at kunne skrive kvalitetsindhold og skabe variation i de indkomne links. Vi aftaler på forhånd, hvor meget tid du vil have vores eksperter bruger månedligt på at linkbuilde til din webside.

Vil du høre mere om vores linkbuilding? Udfyld formularen her, eller ring på 7020 4838!