Om os

Hvem er vi?

a-better-traffic.com er et digitalt marketing bureau med mere end 16 års erfaring. Vi er førende inden for branchen. Vores produkter tager alle deres udgangspunkt i kunderejsen med det formål at skabe målrettet trafik til vores kunders websider. Vi råder over en unik knowhow, som implementeres på alle vores produkter udelukkende for at give vores kunder det bedste produkt på markedet.

Vi er certificeret i Google Adwords. Vi har 3 Google Advertising Professionals ansat og har bestået en række krav til performance, som en af de første virksomheder i Danmark til Certificeret Google Partner. Denne hæder er din garanti for at opnå den bedst tænkelige ROI.

Vores kompetencer går fra det strategiske i form af digitale strategier og social media strategier over til Google AdWords samt SEO, som følges op af Google Analytics.

Du har mulighed for at tage vores viden til dig ved, at købe vores viden til kurser, workshops og foredrag.

Måske kan du ikke lige huske, hvordan du finder et søgeords kvalitetsresultat eller hvordan man trækker en rapport. Til den slags spørgsmål har vi selvfølgelig oprettet en hotline, hvor du kan købe vores viden.

Vi giver dig også mulighed for at opbygge dit eget omdømme, ligesom vi fjerner dårlig omtale. Det kaldes for Reputation Management og udføres af vores datterselskab REPUTATION PEOPLE ApS. Nicolas Zangenberg har udviklet sin egen 4-trins procesmodel som er basis for vores succes. Nicolas Zangenberg har en personlig side. Her kan du lære mere om ham. Læs mere om Nicolas Zangenberg!

Lyst til nye kunder? Udfyld formularen her!

Vores værdier

a-better-traffic.com bør af vores kunder, samarbejdspartnere m.m. sidestilles med værdier som:

Etiske korrekte

Denne værdi opleves af mange af vores kunder som værende en mangelvare i branchen. Vi har derfor valgt at sige, at vi vil have fokus på etik i dagligdagen. Simpelthen for at opnå den højeste tillid til vores kunder og for, at vi kan være os selv bekendt.

Unik knowhow

Er et must for at få den bedst tænkelige ROI. Vi tager løbende ekstra uddannelser og vedligeholder vores uddannelse hos Google hvert år. Vi råder over eksperter med helt op til 16 års erfaring i Google AdWords, SEO og digital markedsføring.

Høj kundetilfredshed

Vi tager jævnligt temperaturen på os selv. Dette gør vi, fordi det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. I øjeblikket ligger vores kundetilfredshed på ikke mindre end 95%.

Høj ROI

At vores kunder får den højest tænkelige ROI, er vigtigt for os.

Tiltaler værdierne dig? Så udfyld formularen her eller Ring 7020 4838!