Google AdWords Certificering

Blive certificeret i AdWords af Nicolas Zangenberg

Vidste du at du har mulighed for at få en certificering i Google AdWords, hvor selve certificeringen foregår online via Google? Der er dog en masse indhold som skal læses op på inden, og du skal endvidere opbygge en hvis mængde erfaring for at du er rustet til at gå op til selve eksamen.

Vores CEO Nicolas Zangenberg var den første til at gennemføre eksamen i Danmark og siden bestået den ikke mindre end 13 gange.

Hvad skal der til for at blive certificeret?

Du starter med at læse op på en del stof om Google AdWords samtidig med, at du løbende deltager på workshops med andre ligesindede i a-better-traffic.com regi.

Efterfølgende skal du føre teorien ud i praksis, her vil det være en god idé, hvis du kan finde en eller to virksomheder, hvor du hjælper med at vedligeholde deres Google AdWords kampagne. På den måde får du i samarbejde med os en masse erfaring i, hvad som virker og ikke gør.

Når tid er finder vi en dato, hvor du skal til at læse op til eksamen og efterfølgende op til selve eksamen.

Til eksamen er der to eksamener, som du tager over to dage. Den første eksamen er en generel eksamen indenfor digital markedsføring og den anden går mere i dybden indenfor Google AdWords.

Hvorfor blive certificeret i Google AdWords?

Det kan være en rigtig god idé at lade dig certificere for at bevise at du kan dit stof, men også sikre dig, at du hele tiden holder dig ajour, da du skal certificeres på ny hvert år.

Vil du arbejde på et bureau vil det være langt lettere for dig, at få job, hvis du kan bevise, at du er certiceret i forvejen.

Lyst til en Google AdWords certificering? Ring og hør mere på 7020 4838!