En sponsorlinkkampagne på Google Adwords for reklamebureauet Buhl UnLtd var baggrunden for, at bureauet foreslog os at kontakte en af deres egne kunder med henblik på, at de kunne få sponsorlinks på søgemaskinen Google. Kunden var TrygFonden, som stod og skulle bruge online markedsføring i forbindelse med lanceringen af flere nye websites i deres fond TrygFonden.

TrygFondens online markedsføring skulle differentiere sig fra tidligere kampagner. Den skulle for det første placere diverse websites i internetbrugernes bevidsthed, men skulle også få målrettede besøgende på siderne til en for TrygFonden fordelagtig pris. Disse krav gjorde det blot endnu mere naturligt at tilbyde dem sponsorlinks. TrygFonden betalte kun for de besøg, de fik ind på websitet. På denne måde fik virksomheden både valuta for pengene og målrettede besøgende på diverse sites.

Samarbejdet startede med websitet Trygsejlads og har løbende udviklet sig til i dag at bestå af ni websites.

Interesseret i sponsorlinks nu? Udfyld formularen til højre!

TrygFonden udtaler følgende om sponsorlinks:

”Trygsejlads er et website henvendt til sejlere og sejlsportsinteresserede. En målgruppe som vi på forhånd ikke havde besluttet, hvorledes vi ville kommunikere til online. Vi var derfor meget interesserede, da vi blev kontaktet af a-better-traffic.com, som kom med tilbudet om Google sponsorlinks af trygsejlads.dk. Vi planlagde et møde, hvor vi fortalte om vores mål og ønsker med trygsejlads.dk. På baggrund af vores snak udarbejdede a-better-traffic.com en liste med mulige nøgleord og søgeord, hvorfra vi valgte ca. 750 ord.

Opsætning og registrering på Google tog a-better-traffic.com mindre end et døgn, hvorpå vores kampagne var i luften. På de tre måneder kampagnen løb, fik vi forhøjet vores trafik væsentligt og vores CTR% var også god – et resultat vi er meget tilfredse med. Vores førstehåndsindtryk af Google som markedsføringsredskab er meget positivt, og det er et redskab, som vi har implementeret i markedsføringen af alle vores websites”.

TrygFonden Webmaster Morten Jørgensen

Hør mere om Google Adwords sponsorlinks! Udfyld formularen til højre,
eller ring på 7020 4838.