Danfoss Heat Pump ønskede at positionere sig inden for varmepumper.

En af måderne var Search Marketing via Google Adwords. Danfoss startede med selv at udarbejde en kampagne inhouse, men besluttede hurtigt at bruge et eksternt bureau for på den made at spare tid inhouse. Danfoss ønskede at få mere målrettet trafik, flere relevante leads, billigere klikpriser.

Danfoss tog kontakt til forskellige bureauer, for at finde det firma, der var bedst til at løse opgaven, og valget faldt på a-better-traffic.com

Search marketing løsning

Vi satte os først grundigt ind i Danfoss produkter, deres website og deres forhandlere, for at opnå det bedste kendskab til målgruppen og markedet generelt.

Så udarbejdede vi den egentlige Search Marting kampagne. Vi startede med en søgeordsanalyse og lagde dernæst en god strategi for annoncerne. Vi vidste på forhånd, at konkurrencen var hård, og at vi derfor kunne give Danfoss store besparelser, hvis vi lagde rigtigt ud.

Gennem udvikling af en kode, som kunne spore vejen til kundeemnerne, fik vi over tid mulighed for at skære de søgeord væk, som ikke genererede salg. På denne måde kunne vi allokere budgettet ud på de rigtige søgeord og nå optimum, hvad angår målrettet trafik.

Kampagnen blev løbende vedligeholdt og optimeret, så Danfoss konstant kunne ligge i toppen af resultaterne og få den fornødne ROI.

Search marketing resultat

“Danfoss Heat Pump har været fuldt ud tilfreds med a-better-traffic.com’s arbejde, og resultatet taler også for sig selv:

  • Adwords-kampagnen har givet over 400 konkrete leads siden starten.
  • En væsentlig forøgelse af besøgsantallet generelt
  • a-better-traffic.com præsterede endvidere at mindske klikprisen med 25% takket værende deres unikke viden.”

Mike Overgaard, Danfoss Heat Pump