Jan fra Partnerprint kontaktede os for at høre, hvad vi kunne tilbyde ham af Google Adwords løsninger. Han havde tidligere prøvet produktet hos en anden leverandør, men mente, at han ville give os en chance for at bevise, hvad vi kunne.

Løsningen vi kom frem til var vores Google Adwords Administrations-aftale, hvor vi stod for alt opsætning og løbende vedligeholdelse af Google Adwords.

Vi fandt omkring 1.500 søgeord til hans Google Adwords kampagne og opbyggede målrettede annoncer. Vi anvendte salgssporing og kunne hele tiden optimere på de søgeord, som ikke genererede salg.

Interesseret i Google Adwords nu? Udfyld formularen til højre!

Partnerprint udtaler om Google Adwords annoncering:

”Jeg er meget tilfreds med den Google Adwords kampagne og det samarbejde, jeg har indgået med a-better-traffic.com – Vi har nu arbejdet sammen i 14 måneder, og jeg har allerede fået 640 nye kunder.

For at kunne evaluere min Google Adwords annoncering får jeg løbende en statistik. Det er enormt vigtigt for mig, at jeg har tillid til mine samarbejdspartnere, og at de fungerer som konsulenter for mig. Det føler jeg virkelig, at Nicolas Zangenberg gør. Jeg har selv anbefalet a-better-traffic.com til mine egne kunder, hvorfor skulle jeg så ikke også anbefale dem til dig.”

Udfyld formularen til højre, Hør mere om Google Adwords!
Eller ring på 7020 4838.