En nedskrevet digital strategi er et must, hvis man vil gøre en forskel på internettet i Danmark i dag.

Vi har i tidernes løb udarbejdet mange kreative digital strategier for vores kunder med succes. I vores strategier tænker vi hele vejen rundt om websiden, shoppen eller bloggen for at ramme alle 3 typer brugere som man finder på nettet.

Kundeudtalelse om vores Internet strategi

Nedenfor vil Steen fra Shapeup komme med en udtalelse omkring vores samarbejde i forbindelse med udarbejdelse af en digital strategi for Shapeup:

Jeg var kommet til et punkt i min webshop, www.shapeup.dk, hvor jeg ikke rigtig synes, at jeg kunne komme længere. Jeg havde det med, bare at rette, tilrette og efterfølgende justere lidt igen, uden egentlig at være særlig produktivt og nytænkende. Ved en tilfældighed faldt jeg over “A-better-traffic.com” og kunne se at de gjorde meget i Adwords optimering – og vupti, en mail var afsendt til dem!

At samarbejdet skulle vise sig, at dreje i en helt anden retning, havde jeg ikke lige set komme… men total fedt!!! Med andre ord: Adwords blev kun en meget lille del af det samlede resultat, hvorimod Nicolas havde helt andre tanker med os…

I følge Nicolas, var Shapeup.dk egentlig rigtig god til de ting den gjorde, men den var bare alt for passiv i forhold til at brande sig selv. Så efter en tur i vridemaskinen, så skal jeg ellers love for, at der blev skabt produktive muligheder for Shapeup.dk’s fremtid i en digital strategi!

Jeg glæder mig enormt til at komme i gang med tingene og kan allerede sige nu, at der er et nyhedsbrev på trapperne og booket møde mht. “e-mærket” osv osv… – ja, der er dømt ny digital strategi for Shapeup.dk

Så til alle jer andre, der er gået lidt i stå – fat knoglen og få booket et møde eller afsted med en e-mail – det kan da kun gå for langsomt, så I kan få jeres internet strategi på plads.

Steen Mathiassen
Indehaver af Shapeup.dk