En satsning på internet markedsføring var baggrund for, at Genpack kontaktede a-better-traffic.com. De ville høre, hvilke ydelser vi tilbød inden for internet markedsføring. Virksomheden havde netop lanceret sin nye hjemmeside og ønskede blandt andet profilering af den via Google Adwords som internet markedsføring.

Genpack er kendetegnet ved et meget differentieret produktprogram, der henvender sig til mange forskellige segmenter inden for emballering.

Internet markedsføring var derfor vigtig for, at man kunne ramme de enkelte målgrupper præcist. a-better-traffic.com udarbejdede et forslag med relevante annoncer og søgeord til visning på Google. Denne søgemaskine blev valgt, da 75 til 85% af alle søgninger foretages derfra. Dette blev et vigtigt step i Genpacks internet markedsføring og gav gode resultater.

Interesseret allerede nu? Udfyld formularen til højre!

Internet markedsføring – Genpack udtaler:

”Internet markedsføring i form af Google Adwords blev vi utroligt glade for. I dag genererer denne annoncering ca. 60% af den samlede trafik på vores hjemmeside. De månedlige statistikker giver os gode muligheder for at foretage en løbende evaluering af annoncernes effektivitet. Det er vores helt klare overbevisning, at en Google AdWords pay per click aftale som internet markedsføring er en god forretning. Det er lykkedes for os at få kontakt til mange kunder, som ellers ville være uden for vores rækkevidde.

Google Adwords som internet markedsføring kombineret med a-better-traffic.coms ekspertise har været forbilledligt. Vi har fået en god og kompetent vejledning, og deres kundeservice er altid helt i top. Virksomheden har forstået at sætte sig ind i vores situation og skabe målrettet trafik. Af den trafik har vi fået en masse henvendelser.

Vi kan sagtens anbefale a-better-traffic.com som en kompetent samarbejdspartner til alle typer virksomheder, der ønsker målrettet trafik som en del af deres internet markedsføring.”

Genpack A/S,

Ole Johansen

Hør mere om vores internet markedsføring. Udfyld formularen til højre eller ringe på 7020 4838.