Vi blev i starten af marts måned kontaktet af Dyrehavens Kapervogne. Det var lige inden kundens sæson gik i gang. Vi havde derfor kort tid til at optimere websitet. Økonomien og den korte tid som baggrund gjorde, at vi valgte løsningen sponsorerede links – et Google AdWords administrations-aftale. Google står i dag for cirka 85 til 95% af alle søgninger, så derfor var det naturligt, at det var her, vi skulle slå til med vores pay per click kampagner.

Vi startede vores pay per click aftale med at udvikle målrettede søgeord. Efter at kunden havde fået muligheden for at rette disse til, hvilket vil sige slette og tilføje ord, udarbejdede vi også annoncer til kunden, før vi til sidst satte pay per click kampagnen op på Google Adwords.

Overbevist allerede nu? Udfyld formularen til højre!

Pay per click kunde udtaler sig om samarbejdet:

“Da jeg havde oprettet en hjemmeside, hvor folk skulle kunne finde frem til hestevognskørsel i Jægerborg Dyrehave, kontaktede jeg a-better-traffic.com med henblik på at blive synliggjort på nettet. Straks efter blev jeg kontaktet af Nicolas, og vi havde et kort møde i min forretning (Stalden), hvor Nicolas hurtigt satte sig ind i, hvad jeg kunne tilbyde folk i sommerhalvåret med en hestevogn.

Efter dette besøg gik der få dage, hvorefter min side var i luften på Google med ca. 1.500 relevante søgeord. Jeg har nu i 24 måneder samarbejdet med a-better-traffic.com, og jeg sætter stor pris på den kanon service, jeg altid oplever ved henvendelse. De har en stor evne til at indleve sig i virksomhedens ønsker, selvom man er en meget lille virksomhed.

Jeg kan varmt anbefale alle at benytte a-better-traffic.com uanset, om man er en stor eller lille virksomhed ikke mindst på grund af den gode service, men også de gode resultater og de mange nye kunder, jeg har fået.”

Dyrehavens Kapervogne, Claus

Hør mere om vores pay per click produkt! Udfyld formularen til højre, eller ring på 7020 4838.