Beskedudvidelser giver dig mulighed for at få leads og nye kunder

Google lægger større og større fokus på nye værktøjer til smartphones og tablets i og med forbrugerne i stigende grad er begyndt at være mere og mere tilstedeværende på mobilen frem for computeren. Det er altså flere og flere, som nu finder informationer ved at søge fra deres mobil-enheder, og af den grund har Google grebet muligheden for at gøre det endnu lettere at komme i kontakt, som kunde, med virksomhederne. Google har derfor kreeret beskedudvidelsen.

Hvad er beskedudvidelser?

Men hvordan ser denne nye udvidelse ud i praksis? I nedenstående annonce figurerer den der, hvor der står => Send SMS og bliv ringet op!

Lige som alle andre udvidelser vil din sms-udvidelse blive eksponeret sammen med dine annoncer. Som ovenstående billede viser, er det altså muligt som forbruger at sende en sms til virksomheden, hvis man foretrækker dette, fremfor at gøre et opkald. Det eneste det kræver af dig som Adwords-bruger, er at have en telefon, som kan modtage sms’er, og selvfølgelig opsætningen i sig selv.

Hvordan opsætter du din beskedudvidelse?

Hvis du er ny inde for udvidelser generelt, så vil vi her gå igennem step for step, hvordan du slår denne udviddelse til, som selvfølgelig er samme metode med andre udvidelser. Vær dog opmærksom på, at det er Google som afgør, om hvorvidt din udvidelse vil blive eksponeret når dine annoncer bliver udløst. Af den grund bør du være sikker på at det ikke kun er gennem dine udvidelser, det er muligt for kunden at få på dig, men også på din webside.

Guide til opsætning af beskedudvidelser:

  1. Klik på fanen Annoncegrupper, alt efter hvilken annoncegruppe du ønsker skal have udvidelsen.
  2. Klik herefter ’’Annonceudvidelser.”
  3. Klik ind på menuen ’’Vis’’ og find ’’Beskedudvidelser.’’
  4. Klik på den røde knap ’’+ Udvidelse.”
  5. Klik herefter på ” + Ny Beskedudvidelse,” som står under det tomme hvide felt.
  6. Udfyld nedenstående:

Du har nu sat en beskedudvidelse op.

Har du problemer med Google AdWords? Lad os hjælpe dig udfyld formularen her eller ring 7020 4838 og få et tilbud!

Hvorfor bør du tilføje en beskedudvidelsen?

Det er altid en god idé som virksomhed at være så tilgængelig som muligt. Dette øger tilliden mellem dig og dine eksisterende men også potentielle kunder, og du vil af den grund fremstå som et opdateret samt pålideligt brand. Derudover vil der være en stor chance for, at din CTR (Click through rate) vil stige. Når din CTR stiger vil Google belønne dig for at være ’’up to date’’ og din Quality score vil også af den grund forbedres. Du bør dog være opmærksom på generelt med alle udvidelser, at der skal være en rød tråd mellem annoncen og udvidelsen. Du bør derfor hver ved hver oprettelse af udvidelser, sørge for at den er en forlængelse af tilhørende annoncen og at den taler til det rette publikum, i det rette toneleje.

Men hvad hvis du ikke er til rådighed, når der bliver sendt en sms?

Hvordan tidsbegrænser du din beskedudvidelsen?

Det er en god idé at tidsbegrænse beskedudvidelser i og med, det er vigtigt at udstråle seriøsitet, og hvis kunden forventer et hurtigt svar, men har skrevet uden for åbningstid eller lignende, så vil din virksomhed hurtigt komme til at fremstå utilgængelig samt useriøs. Derfor kan en tidsbegrænsning være altafgørende, med mindre du har døgnåbent selvfølgelig. Dette gør du ved

Vil du have flere kunder med Google AdWords? Udfyld formularen her eller ring 7020 4838 og få et tilbud!

Hvad er ulemperne ved beskedudvidelser?

Det er en blot én ulempe ved denne nye udvidelse. Det er muligt for Adwords-brugere at se, hvor mange kunder, som får eksponeret samt, som har klikket på besked-udvidelserne, ligesom alle andre udvidelser. Dog er det endnu ikke muligt for Google at spore sms’er fra besked-udvidelserne som en konvertering i Adwords. Dette betyder at Adwords-brugere, som ønsker at se hvor mange sms’er deres besked-udvidelser genererer, bliver nødt til at kreere deres eget system for at måle succesen af udvidelsen. Men det ville ikke komme bag på nogle af os fra A-better-traffic, at dette er næste projekt for Google. Så mon ikke denne funktion snart bliver tilgængelig.

Generelt set er udvidelser en afgørende faktor når det kommer til at forbedre ens CTR samt Quality score. Ikke desto mindre er det også vigtigt at teste sig frem til hvad der fungerer og hvad, som ikke gør, i og med det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvad succeskriterierne indebærer. Så se at kom i gang med at opret eller opdaterer på Jeres udvidelser, om hvorvidt det er besked-udvidelser eller andet, så kan I intet tabe ved at prøve det af.

Driller de nye redskaber? Udfyld formularen her eller ring 7020 4838 og få et tilbud!