Google AdWords remarketing

Træk brugerne tilbage

98% af brugerne på verdens websider forlader gennemsnitligt siderne uden at foretage en af de handlinger, som oprindelig var hensigten de skulle foretage. Det kan være handlinger som køb af et produkt, foretage et opkald, tilmelde sig et nyhedsbrev eller registrere sig til et event.

Tænk hvis du kunne ramme de 98%, som ikke konverterede i første omgang?

Det giver remarketing på Google’s displaynetværk dig mulighed for. Du kan med andre ord blive synliggjort på store sider som BT, Ekstra Bladet, Business.dk og Børsen m. fl. Når en bruger der tidligere har besøgt din webside besøger en side, som indgår i Google’s netværk, kan du få vist et banner, en video eller en tekstannonce.

Brug for remarketing? Udfyld formularen her eller ring 70204838!

Hvad kan remarketing målrette imod?

Der findes mange former for remarketing eller retargeting, som det også hedder. Hvis en bruger har købt en Mont Blanc Kuglepen, og du ved at en refill gennemsnitlig holder i 60 dage, så kan du med remarketing få brugeren tilbage til websiden igen for at personen kan købe refills til kuglepennen.

Det behøver ikke kun være på Google’s Displaynetværk, du annoncerer, det kan også være i søgemaskinen, hvor du bliver eksponeret overfor brugere, som tidligere har klikket på din annonce, men denne gang når personen søger i andre sammenhænge. På denne måde forfølger du forbrugeren igennem hele salgstragten og på tværs af alle kanaler.

Med remarketing kan du ramme besøgende som har:

  • Tilbragt mere end 2 minutter på din webside
  • Gennemført en bestemt handling
  • Besøgt en forud defineret produkt på din webside
  • Lagt en vare i kurven, men ikke købt.

Remarketing med fokus på Big data

Vores remarketing tager udgangspunkt i data og ikke blot vores egen fornemmelse. På den måde ved vi, at vi ikke famler i blinde.

Remarketing er et effektivt redskab, som kan være med til at give dig en høj ROI, mere salg og vækst i virksomheden.

Få et tilbud på en remarketing kampagne – Udfyld formularen eller ring 7020 4838!