Google AdWords optimering

Flere salg og besparelser

Hvis du allerede har en kampagne på Google, så kan vi også hjælpe dig. En Google AdWords optimering besparede en af vores kunder for 55% i forhold til budgettet inden vi overtog løsningen, samtidig forbedrede vi salget med 300%.

Vi var de første til at anvende Google AdWords i Danmark og dette har selvfølgelig gjort, at vi har en unik viden indenfor Google AdWords optimering, som også kan hjælpe dig, det hele starter med udarbejdelsen af vores anerkendte tilstandsrapport her vil du få et indblik i hvilke udviklingspunkter din kampagne har, og hvor vi skal sætte ind.

Lyst til tilstandsrapport? Udfyld formularen her eller ring 7020 4838 og hør mere!

Nexus Advokater, fra 100 til 1000 leads om måneden

Over en periode på 6-9 måneder har vi hjulpet Nexus Advokater med at optimere deres Google AdWords, så de gik fra 100 til 1000 leads om måneden. Anders Højte fortæller i nedenstående video om samarbejdet.

Få mere ud af budgettet! Udfyld formularen her ellers læs videre!

En Google AdWords optimering ser typisk således ud:

 • I den indledende fase af din AdWords optimering indsættes en kode på websiden. Med dette finder vi:
  – Prisen per ordre
  – Basis som kan sammenlignes med det vi præsterer
  – Historik som ligger til grund for vores analyse og fremtidige fokus-områder.
 • Analyse-fasen er næste step i din Google AdWords optimering, her analyseres din kampagne for at finde ud af, hvor der kan sættes ind. Vi fandt eksempelvis ud af for en af vores kunder, at 50% af kundens trafik gav private besøg, mens virksomheden udelukkende fokuserede på erhvervsrengøring, dette har givet flere kundeemner og besparelse i budgettet.
 • Dårlige søgeord sorteres fra. Søg på gratis efterfulgt af et af dine produkter / søgeord, tilbyder du produktet gratis? – Nej … ?  Så er en optimering vejen frem. En del af de søgninger, som anvendes i dag eksisterede ikke får 90 dage siden. Derfor stilles der krav til løbende analyse.
 • Korrekt opsætning af kampagnen kan også være en mulighed vi vil tage fat i, hvis det er nødvendigt.
 • Fokus på geografi gør det muligt at frasortere irrelevante besøg fra geografiske områder, som ikke er interessante i dine produkter eller hvor du eksempelvis ikke leverer dine services eller varer.
 • Ved annoncering uden for Danmark råder vi over den største flåde af oversættere, de har alle en unik erfaring fra bureauer.

TDC Hosting, om besparelser og øget salget

Michael Madsen fra TDC Hosting fortæller her om vores samarbejde og hvad en Google AdWords optimering betød for TDC Hosting.

Vil du have vækst? Udfyld formularen her! eller ring 7020 4838 og bestil et tilbud på vækst!

En kunde mere udtaler sig – Sådan bliver 1 kr til 20 kr

Karsten Halkjær er en glad mand for vi har hjulpet ham til succes. Du kan i denne video høre, hvad der sker for Karsten når han bruger en 1 kr. på Google AdWords.

Overbevist om at vores Google AdWords optimering virker? Udfyld formularen her!

Har du endnu ikke nogen kampagne på Google. Så er vores Google AdWords oprettelse produktet, som du skal læse om.