Google AdWords oprettelse

20 til 25% færre udgifter

Google Adwords oprettelse er en løsning til dig, som endnu ikke annoncerer på søgemaskinen.

Vi tager udgangspunkt i en model, som vores søgemaskineekspert Nicolas Zangenberg selv har udviklet med det formål at skabe en kampagne, som er så effektiv at dine konkurrenter betaler op i mod 20 til 25% mere end dig for den samme placering.

Room Service fik vores hjælp – Se videoen og hør hvor meget vækst vi skabte!

Vores arbejde vil typisk bestå i:

  • Søgeordsanalyse som skræddersyes nettets 4 typer brugere
  • Udvikling af kreative annoncer
  • Udvikling af salgssporingskode
  • Opsætning af kampagne
  • Optimering af kampagnen
  • Vedligeholdelse af kampagnen

Er du overbevist? Udfyld formularen her! Ellers læs videre …

Du får som sagt en unik kampagne udarbejdet af vores ekspert, som var den første i Danmark til at arbejde med Google AdWords.

Hvis du vil annoncere uden for Danmark, så kan vi også hjælpe dig her. Vi samarbejder med oversættere, som selv har været ansat på bureauer. Ved at bruge os til din annoncering i alle lande sikrer du, at der er en rød tråd i din annoncering og at den opsamlet historik bruges optimalt.

Vi har tidernes løb arbejdet for virksomheder som Danfoss, Ferrosan, Siemens, Egmont, Danish Crown og SAS der alle har fået gode resultater.

En kunde udtaler sig …

“Danfoss Heat Pumps har været fuldt ud tilfreds med a-better-traffic.com’s arbejde, og resultatet taler også for sig selv. Adwords-kampagnen har givet over 400 konkrete leads siden starten og en væsentlig forøgelse af besøgsantallet generelt”.

Mike Overgaard, Danfoss

Udfyld formularen her og hør mere om Google Adwords!

Hvordan afregnes Google Adwords oprettelse?

Google Adwords oprettelse afregnes med udgangspunkt i et tilbud. Tilbuddet består af en opstartspris for det indledende arbejde. Derudover tilknyttes der til de fleste kampagner et tilbud om månedlig optimering, som afregnes på baggrund af, hvor lang tid vi regner med at skulle bruge på optimering om måneden.

Hør mere om Google Adwords oprettelse! Udfyld formularen her, eller ring på 7020 4838.