Google’s Display Netværk

Få budskabet ud til kunder

Google har oprettet verdens største display netværk af sider, som giver mulighed for Display Advertising. Display Advertising har vores eksperter høj erfaring i at udnytte. Med display annoncering på Google kan det lade sig gøre at ramme 75 % af alle verdens Internet brugere. Ser vi blot på Danmark, så har Google’s Indholdsnetværk 1,2 milliarder sidevisninger om måneden og 2,3 millioner unikke brugere.

Vil du forbedre din annoncering? Udfyld formularen her og få et tilbud!

Display netværk på de største websites

Google har indgået aftaler om annoncering på nogle af Danmarks og verdens største websites.

Lyst til nye kunder med Display Advertsing? Udfyld formularen her!

Display Advertising vs. AIDA-modellen

Når man arbejder med kommunikation, kommer man ikke uden om AIDA-modellen. AIDA-modellen er et redskab, der fører en bruger igennem købsprocessen. Nedenstående model beskriver hvordan Display Advertising fører brugeren igennem AIDA modellen:

Din annonce bliver vist på Google’s display netværk, i takt med at et eller flere søgeord indgår i den tekst, din annonce vises på. Dette er din sikkerhed for, at du får en mere målrettet annoncering med Display Advertising på indholdsnetværket sammenlignet med traditionel banner-markedsføring.

For at få endnu mere ud af Display Advertising kan man udarbejde landing pages. Disse udarbejdes med det formål at konvertere godt, det vil sige at få dine brugere til at gøre, hvad du vil have dem til i henhold til dine kampagnemål. Display Advertising via indholdsnetværket er et glimrende supplement til Google Adwords.

Udfyld formularen her for at få et tilbud på Display Advertising.