Google AdWords

Få nye kunder og vækst

Google AdWords giver flere kunder og skaber vækst.

Google Adwords er søgemaskinen Googles platform til annoncering.

Google er absolut den mest besøgte søgemaskine med en markedsandel på ikke mindre end 90-95%. Google Adwords kaldes også for sponsorerede links.

Det er de små tekstannoncer, som du ser i toppen og i bunden af søgemaskinen. Dine annoncer vises, når der søges på nogle af de søgeord, som du har angivet. Når dine annoncer vises, betaler du ikke noget.

Du betaler først, når nogen klikker på din annonce og besøger dit website. Det man også kalder “no cure no pay” eller “pay per click”.

Udfyld formularen her og få som Room Service flere kunder.

a-better-traffic.com er eksperter i Google Adwords!

Vi var det første bureau i Danmark, som så mulighederne i Google AdWords. Vi er uddannet i Google Adwords optimering og var de første til at modtage Googles udmærkelse til certificeret Google Partner i Danmark.

Når man er certificeret Google Partner, så har man ret til at benytte deres logo. Vi er selvfølgelig stolte af at modtage denne hæder af Google. Når man modtager denne, så har man bestået nogle krav, som Google har opsat.

Man skal blandt andet have minimum to Google Advertising Professionals ansat (vi har 3 ansat) og have bestået en række krav til performance.

Alt sammen din garanti for at du trygt kan overlade din internet- og Google Adwords annoncering til os, hvis målet er den højest mulige ROI.

Få kunder og vækst! Udfyld formularen her og få tilbud på Adwords.

Sådan arbejder vi med Google Adwords

En Adwords kampagne starter med, at man i fællesskab fastlægger, hvad målet skal være for kampagnen – det man også kalder for “most wanted respons” (MWR). Det kan eksempelvis være, at målet er at generere salg, kundeemner eller tilmeldinger til et nyhedsbrev.

Vi tager højde for din MWR, når din Google Adwords annonce skal udarbejdes. I vores annoncer tager vi udgangspunkt i STDC-modellen, som er en kommunikationsmodel.

Denne model bruger vi for at sikre, at du får så mange kvalificerede besøgende som overhovedet muligt. Besøgende som skal konverteres til din MWR via effektive landing pages.

En effektiv søgeordsliste er nøglen ud over annoncen til at tiltrække de målrettede besøgende via Google Adwords.

Vi råder over redskaber, som gør os i stand til at lave mange søgeord til dig.

Søgeord som skal give dig en bred og målrettet eksponering, når du markedsfører dig via Adwords på Google.

Når vi har udarbejdet dine søgeord og din effektive annonce til brug på Google Adwords, så sender vi begge dele til gennemsyn hos dig.

Du har nu mulighed for at slette eventuelle ord, du ikke vil have med og tilføje andre. Når vi har modtaget din e-mail med eventuelle rettelser og tilføjelser, så går vi i gang med selve oprettelsen af kampagnen.

Din Google Adwords kampagne tager afhængig af størrelse to til fire hverdage at oprette. Vi laver mange individuelle annoncegrupper til hvert enkelt forretningsområde for at sikre dig den bedste Quality Score, som er med til at bestemme din købspris og ranking (placering).

Hvis du vil annoncere uden for Danmark, så kan vi også hjælpe dig her. Vi samarbejder med oversættere, som selv har været ansat på bureauer.

Ved at bruge os til din annoncering i alle lande sikrer du, at der er en rød tråd i din annoncering og at den opsamlet historik bruges optimalt.

Kampagnen evalueres løbende som udgangspunkt i slutningen af hver måned. Her modtager du en statistik og får en snak med din Google Advertising Professional.

Løbende Google Adwords administration og optimering er vigtig for, at du kan få den bedste pris og højeste ROI.

Er du overbevist? Så udfyld formularen her ellers læs videre!

Google Adwords produkter og afregningsformer

Vores kunder giver os jævnligt feedback omkring vores produkter, og det vi ofte hører er, at vi har et rigtig godt Adwords sortiment.

Vores Google Adwords sortiment er nemlig sammensat således, at det matcher alle typer virksomheders behov lige fra iværksættere til top 500 virksomheder som Danfoss, Egmont og Siemens.

Disse tre er alle på vores kundeliste i dag.

Nedenfor beskrives vores Adwords produkter:

Google AdWords tilstandsrapport giver dig svaret, får du det maksimale ud af kampagnen?
Denne rapport giver dig på baggrund af en række vurderinger fra 1 – 10 mulighed for at finde ud af hvor der skal sættes ind for at få din kampagne til at blive endnu bedre. Vi kommer endda med vores bud på, hvordan vi ville optimere den ved et givent samarbejde. Rapporten koster fra 1.000,- DKK. – Læs mere!

Google Adwords oprettelse er løsningen til dig, som endnu ikke er på Google AdWords
Til de kunder, som endnu ikke har en kampagne på Google, har vi skræddersyet en aftale, hvor du betaler et mindre beløb for den tid, vi skal bruge på det indledende arbejde. Efterfølgende skal kampagnen optimeres og vedligeholdes, det skal der afsættes noget tid til. Omfanget varierer fra kunde til kunde, antallet af timer er fast hver måned og fastlægges i det indledende tilbud sammen med prisen for det indledende arbejde. – Læs mere!

Google AdWords optimering tager sit udgangspunkt i en eksisterende kampagne
Du kører måske en kampagne selv eller hos en af vores konkurrenter og mener, at du kan få mere ud af budgettet og flere salg. Vi har skabt store besparelser og i de fleste tilfælde øget omsætningen for vores kunder. – Læs mere!

Kursus i Google Adwords er målrettet dig, som vil lære og blive bedre
Vores kursus i Google Adwords er blandt markedets bedste. Nicolas Zangenberg er vores underviser. Han er førende søgemaskineekspert i Danmark. Han har arbejdet med Google Adwords før produktet overhovedet blev lanceret i landet. Han har som den første i Danmark taget Google Adwords uddannelse til det, som hedder Google Advertising Professional. Nicolas har egen blog på Markedsføring.dk, hvor han skriver om online markedsføring. Vi afholder et Google Adwords kursus. Dette kursus sikrer dig, at du får det maksimalt ud af Adwords investeringen, når du selv vil vedligeholde den – en vedligeholdelse som kan være en stor mundfuld for mange. – Læs mere!

Individuel workshop i Google Adwords tilpasses dig som vil have personlig 1 til 1 sparring
En workshop i Google Adwords er for virksomheden, som ønsker at få os til at hjælpe med blandt andet opbygningen af en søgeordsliste og annonce- og kampagnestruktur således, at den senere selv kan stå for hele vedligeholdelsen og optimeringen. Virksomheden vil her få den nødvendige introduktion – Læs mere!

Google Display netværk er kampagnen, som ønsker at ramme i toppen af købsadfærden
En del af Google Adwords er Google’s displaynetværk, som gør det muligt at annoncere i takt med at tekster på websider, matcher specifikke søgeord angivet af annoncøren og hvor du ligeledes kan annoncere indenfor specifikke emner eller demografiske data. – Læs mere!

Google AdWords remarketing bruges, når du gerne vil have 98% af trafikken tilbage igen
Tænk hvis du kan annoncere overfor de 98%, som ikke køber eller gennemfører en specifik handling i første gang. Det kan du med remarketing, som vi er eksperter i at oprette strategier for – Læs mere!

Google Shopping er for dig, som vil synliggøres med produktfotos  i toppen af Google
Du har mulighed for at få vist dine produkter og priser i toppen af Google. Et feed som løbende bliver opdateret gør, at Shopping kampagnen opdateres automatisk og optimeres yderligere ved angivelse af negative søgeord.

Shopping kampagnen efterlader “Big Data”, som vi kan implementere i din Google AdWords kampagne. Løsningen kan skabe en glimrende synergi med Google AdWords annoncer. – Læs mere!

Stadig interesseret i Google Adwords? – Udfyld formularen her, eller ring på 7020 4838.