Digital strategi

Skaber dit fundament

En digital strategi danner fundamentet for din online markedsføring. Vi oplever ofte manglende struktur, fokus og resultat i vores kunders løsninger, såfremt de ikke har udarbejdet en digital strategi, inden vi påbegynder vores samarbejde.

Når en digital strategi skal udarbejdes har du mulighed for at bruge os som sparringspartner. Vi har udarbejdet mange strategier i tidernes løb for store og mindre virksomheder og vi ved hvad der skaber resultater.

Lyst til nyt fundament? Udfyld formulare her! Ellers læs videre …

Digital strategi med 5 skræddersyede punkter

For at være sikker på at alt kommer med i din digitale strategi tager vi udgangspunkt i 5 skræddersyede punkter:

Hvad skal hvem synes eller gøre? Hvor, hvordan og hvornår skal der kommunikeres med kunderne?

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af:

Hvad skal kommunikeres for at du opnår det bedste kendskab, salg m.m.?

Hvem vil være relevant at henvende sig til (Målgruppen)?

Hvor skal der kommunikeres (Hvilke medier)?

Hvordan skal der kommunikeres (Forskelligt fra medie til medie)?

Hvornår skal der kommunikeres (Rigtig timing)?

Det er forskelligt fra kunde til kunde, hvor i processen vi kommer ind i billedet når en digital strategi skal udarbejdes – nogle kunder har eksempelvis et kendskab til målgruppen og budskabet, men ikke et kendskab til de mulige medier de kan anvende. Du kan læse, hvad en kunde siger om den online strategi, vi har lavet for ham.

Mange virksomheder har ikke en digital strategi eller en digital strategi, der er opdateret i forhold til de mange nye værktøjer, kanaler og muligheder, som dukker op. Udnytter du mulighederne?

Kontakt a-better-traffic.com for at høre hvad en digital strategi vil kunne gøre for dig, når målene er større overblik, mere tid, højere ROI (Flere konverteringer og færre omkostninger) med andre ord en vej til vækst.

Udfyld formularen her eller ring på 7020 4838 og få et tilbud!