google-adwords-guide

Når dine Google Adwords kampagner er aktive, vil der være 3 hovedområder, som du forsat skal overvåge og optimere. Disse 3 områder, som vi også vil referere til som ”de 3 ingredienser,” er også dem, som du bør lægge alle dine kræfter i, vi har sammen sat det som den ultimative Google AdWords Guide.

1. ingrediens – målrettede annoncer

Hvis dine annoncer ikke er målrettede mod dine potentielle kunder, vil dine kampagner ikke have en chance for at opnå success. I begyndelsen af din opsætning af kampagner, har du måske en idé om, hvilke søgeord som appellerer til din målgruppe, men du kan desværre aldrig vide dette med sikkerhed, før du har aktiveret kampagnen. I forlængelse af dette, skal du være opmærksom på, at alle søgeord kræver, at man løbende undersøger, hvilke faktorer som gør sig gældende, når folk søger. Det kan f.eks. være, hvor rent geografisk søgningerne kommer fra, eller hvilket tidspunkt på dagen, der bliver søgt osv. Disse faktorer skal altid analyseres, så man kan opnå den ideelle Adwords konto og derved skabe profit og success.

2. ingrediens – Annoncer

Du kan med fordel undersøge, hvad dine konkurrenter publicerer. Det er altid en god idé, at tage ved lære af dine konkurrenters succesoplevelser såvel deres fejltagelser. Analyser dem og undersøg, hvad de foretager sig. Generelt set skal du kontinuerligt afprøve nye annoncetekster, før du kan afgøre, hvad der performer bedst.

3. ingrediens – landingspages

Når en potentiel kunde klikker på din annonce, er det op til din landingspage, hvorvidt der sker en konvertering. Vær opmærksom på, at din landingspage performance afhænger af de 2 førnævnte ingredienser.

Foruden disse 3 ingredienser er der stadigvæk et dusin af elementer, som kan optimeres og testes, og herfra kan maksimere din performance samt din ROI.

Nøglen til success er at sørge for at følge alt på check-listen. Det er ligesom at følge en bageopskrift. I det ene afsnit ser du alle hovedingredienserne, som skal i dejen og i det andet afsnit står der, hvordan du omhyggeligt skal mikse det hele sammen, så du i slutningen af processen får et lækkert brød. Vi er helt sikre på, at du ved, hvad der sker, når man ikke følger opskriften, specielt hvis du ikke er en erfaren kok. På samme måde skal du betragte AdWords. Så længe du følger opskriften, er der ingenting at være bekymret for.

Så… lad os dykke helt ned i de 3 ingredienser, så vi kan identificere de aktiviteter, som er med til at give dig sucess med Google AdWords.

Ingrediens 1. Optimér dine annoncer

Målrettede annoncer lyder simpelt, men der er faktisk en hel del faktorer, som spiller ind.

Her er 3 centrale områder, du bør overveje, når du optimerer dine annoncer:

 1. Søgeord
 2. Bud
 3. Målrettede kampagner

Under gennemgangen af disse 3 emner, ønsker vi at identificere områder, som du, som AdWords bruger, bør skære ned på, så du ikke spilder penge. Samtidig ønsker vi at finde muligheder for at omfordele budgettet, dér hvor det gik spildt, så du kan klare dig bedst muligt samt få mest ud af dine penge. Ved lægge fokus på det, som fungerer, frem for det der ikke gør, vil du hurtigt se forbedringer i din kampagneeffektivitet.

Optimering af søgeord:

Den mest seriøse faktor i en kampagne er valg af søgeord. Har du oprettet annoncer, som du har fundet perfekte søgeord til, vil du være et skridt forud i optimeringsprocessen.

Det er dog ikke muligt at kende alle varianter af søgeord, som vil performe godt og det kan ske at søgeord, der ser godt ud på skærmen, kommer til at performe dårligt.

Hvis din søgeordsliste ikke skaber profit i begyndelsen, giv ikke op. De fleste søgeordslister kræver stor grundighed, forarbejde samt optimering, før det giver dig et acceptabelt resultat. I denne sektion af dette blogindlæg, vil vi derfor gå igennem adskillige taktikker, hvorved du kan ”tune” din søgeordsliste, når dine annoncer er aktive.

Nedskæring af søgeord:

Målet med at skære ned på søgeord er at slette søgeordsfraser, som er irrelevante eller som generer kliks men ikke konverteringer.

Du kan finde disse informationer ved at gå ind på din Adwords konto, klikke på ”Søgeord” og klik på ”søgetermer.” Denne rapport vil vise dig disse eksakte søgeords fraser, som folk søgte efter, da din annonce blev udløst. Sorter nu efter hvor mange ”klicks” du har fået og herefter undersøg, hvor mange af disse klik, som efterfølgende er blevet til en konvertering.

Når man starter med at skære ned, fokuser da på søgeord, som ikke er relevante for dit produkt eller din service. Som for at tage et eksempel; Du sælger sko til damer, her skal du ekskludere de søgeord, som inkluderer ”mænd.” Fordelene ved at skære ned på søgeord, som er irrelevante for din virksomhed, er praktisk talt for, at du kan spare penge og lægge mere fokus på de søgeord, som faktisk giver dig konverteringer.

Negative søgeord:

Negative søgeord kan blive tilføjet til din kampagne såvel som til din annoncegruppe, så du kan undgå at dine annoncer bliver vist på irrelevante søgninger. Dette vil indskrænke det publikum, som ser og klikker på din annonce, til kun dine potentielle kunder. Her er der et eksempel på, hvordan du kan bruge negative søgeord til at skære ned på din søgeord:

Lad os sige din virksomhed bruger ”VVS’er i København,” som et sætningsmatchsøgeord i din kampagne. Denne annonce vil blive vist, når der f.eks. bliver søgt ”arbejde hos VVS’er i Købehavn.” I denne situation, risikerer du at en person søger dette ved at klikke på din annonce og du vil derved bruge penge på et klik/person, som i realiteten ikke er interesseret i din service tilbød. Derved kan du tilføje ”arbejde,” som et negativt søgeord.

Negative søgeord kan tilføjes enten på kampagneniveau eller annonceniveau, da det ikke er sikkert at et negativt søgeord bør gælde for alle dine annoncer, men blot en eller to af dine annoncegrupper. Dog hvis det er et ord, som langt fra passer til din virksomhed, kan du med fordel tilføje det på kampagneniveu.

Som for at tage et eksempel kunne en virksomhed som solgte gasvarmere og aircondition have brug for at benytte negative søgeord. Hvis landingspagen er ”gasvarmer,” vil det ikke nytte at have søgeordet ”aircondition.” Der skal dette tilføjes som et negativt søgeord. Derved kan alle annoncegrupper blive 100% relevante og få en bedre Quality score på Google AdWords.

Lad os kigge på Quality scoren

Quality score:

Google rater hvert af dine søgeord ved brugen af Quality scoren, baseret på den forventede ”clickthrough” rate, annoncens relevans, og forbrugeradfærden. Denne score rækker mellem tallene, 10 ( den højeste score ) og 1 ( den laveste score. ) En høj Quality Score kan give dig bedre annoncepositioner og en bedre pris på dine kliks.

For at finde ud af hvad din Quality score er for dine søgeord samt annoncer, klik på søgeordsknappen. Ud fra hvert søgeord vil du se en lille talebobbel, hvis du fører musen henover her kan du se søgeords score.

For at komme i gang med at optimere din Quality score, anbefaler vi dig at fjerne alle søgeord med en Quality score på 3 og der under. Disse søgeord vil trække din Quality score ned på andre søgeord in din annoncegruppe. Med andre ord, nogle få dårlige æble kan få hele kurvens æbler til at rådne. Hvis du ikke fjerner dem fuldstændig, vil vi anbefale dig at lave en helt ny kampagne hvor du fortsætter med at teste disse søgeord med lave Quality scores, så du derved ikke får din anden kampagne til at ”rådne.”

Næste step er at arbejde på at forbedre søgeord med Quality scoren mellem 4 til 6. Samme sted som før finder du Quality scoren, hvor Google evaluerer din click-through rate, annonce relevans samt din landingspage. Denne evaluering kan identificere en svaghed som gør at din Quality score er som den nu er, og derved kan du på den måde prøve at gøre den bedre.

Som for at tage et eksempel, hvis annoncens relevans er under middel, kan det være muligt at forbedre din Quality score ved at tilføje et søgeord som er tilhører din annonce. Du kan herved tilføje ordet til din over/under skrift. Hvis din landingspage er under middel, kan det være fordi dine potentielle kunder hurtigt hopper videre efter de er kommet ind på din side. Dette vil antyde at din landings pages indhold bør indeholde samme ting som dine søgeord samt annoncer gør.

Klik per konvertering:

Dine søgeord kan føre til en konvertering, men det er ikke sikkert den konvertering dækker over det budget du har betalt for at have annoncen liggende. Hvis du kender dine kunders ”customer lifetime value,” så vil du vide hvor meget du skal investere for at få en ny kunde og stadig skabe profit. Hvis du ikke har gjort det før, gør det nu!

Kost per konvertering for dine søgeord, vil automatisk blive fundet hvis du sætter ”’AdWords conversions tracking,” til. Hvis ikke du har sat denne såkaldte ”tracking” til, så bør du gøre dette med det samme.

Når du finder et uprofitabelt søgeord prøv at sænk prisen. Hvis dette ikke virker kan du evt. pause søgeordet. Hvis søgeord generer en masse konverteringer kan du med fordel teste søgeordet igen, efter du har gået igennem de tidligere nævnte steps, som at optimere dine annoncer samt landingspages.

At fiske efter søgeord:

Målet med at fiske efter søgeord er at finde nye søgeord, som enten ser lovende ud eller som allerede får konverteringer.

Som nævnt i det tidligere afsnit, starter det hele med søgetermsrapporten. Sorter denne efter konverteringer og gennemsøg søgetermerne, for at finde søgeords muligheder til dine annoncer ( hvis de altså er relevante. )

Dette leder os videre til en anden vigtig optimeringstaktik

Omgruppering af søgeord:

At genbruge søge er en process hvor du flytter dine bedste performende søgeord til en seperat kampagne. Ved at opdele dine søgeord på denne måde, vil det give dig følgende fordelen:

 1. Mere kontrol:
  Når alle dine søgeord er i én kampagne kan det svært at finde ud hvor du skal ligge din energi samt budget henne. Ved at kreere separate kampagner for dine bedste søgeord kan du få mere kontrol over hvad der performer godt og hvad der ikke gør. Derved kan du ligge flere penge i de gode søgeord samt begrænse dine eksponeringer på de dårlige performende søgeord.
 2. En højere Quality score:
  Som nævnt før vil dårligtperformende samt lave Quality score søgeord trække din Quality score ned på andre søgeord i samme kampagne. Det er derfor nødvendigt du sotere dine søgeord. Derudover når du isolerer dine top performende søgeord samt optimerer dine annoncer samt landingspages, vil du forbedre din Quality score yderligere.

Du bør også overveje at omgruppere geografiske eller tidsbestemte søgeord.

Som for at tage et eksempel, at dele annoncegrupper op i forskellige stater kan give mening, hvis bestemte annoncer performer bedre i en stat frem for en anden. Eller hvis du finder et søgeord som laver konverteringer på hverdagene men ikke performer særligt godt i weekenden. Igen, dette ville give dig langt mere kontrol over dit budget samt forbedre din Quality score.

Budoptimering:

Det mest essentielle inde for budoptimering er at beslutte hvor meget du vil give for dine søgeord så, du får mest ud af dem i form af konverteringer.

Derfor, når du skal give bud på søgeordene, skal du have konverteringstracking startet op i din AdWords så du kan måle konverteringer i søgeordsniveau. Gør dette med det samme, hvis det ikke allerede er sat op i forvejen.

Her er en oversigt over hvad du skal gøre:

 1. Bestem hvor meget du har råd til at betale for en konvertering. Dette kommer selvfølgelig an på din virksomhed, din ”customer lifetime value,” samt definitionen af hvad en konvertering præcist er for dig (internethandel, telefonservice etc.)
 2. Mål konverterings raten for hvert søgeord ved at benytte dig af AdWords konverterings tracking.
 1. Bestem dit maksimum pris per klik.

Her er et eksempel på hvordan det virker: Lad os sige du har bestemt dig for at du har råd til at betale 100 kr pr. konvertering. Lad os også sige at du har et søgeord som har, i konverteringsrate, 2 %. For at finde ud af hvad din maksimum pris per klik er, skal du gange konverteringsraten med dit budget. I vores eksempel skal vi gange 2 % med 100 kr. Dette betyder at vi har råd til at betale 2 kr for det her søgeord. Vær dog opmærksom på at denne kalkulation skal udregnes for hvert enkelt søgeord, da dine søgeord formodentlig vil have forskellige konverteringsrater.

Målrettede kampagner:

Indtilvidere har vi fokuseret på valg af søgeord, søgeords organisering samt budgivning. Nu er det tid til at kigge på din kampagnes performance per enhed, geografiske områder og tidspunkter på dagen.

Søgeord målrettet efter enhed:

Din annonceperformance kan afhænge af hvilken enhed den potentielle kunder benytter sig af. Som for at tage et eksempel; mobilenheder har som regel lavere konverterings rater end hvis trafikken kommer fra en computer. Så hvis du kigger på den samlede konverterings rate for begge enheder vil du ikke få det fulde billede af, hvad din egentlige konvertering rate er.

For at overvåge dine kampagners performance ift. enheder, skal du gå ind under ”Indstillinger > enheder.” Rapporten vil give dig en oversigt over dine kampagners performance ift. enheder. Hvis du opdager et problem med en enhed er du nødsaget til at gå dybere ned i søgeordniveauet. For at gøre dette skal du gå ind under ”søgeord” og så klikke på ”segementér” knappen og derved trykke ”enhed.”

Som du nok kan se vil denne rapport vise dig hvordan hvert søgeord performer per enhed. Hvis alle dine søgeord performer dårligt med mobil enheder bør du slukke disse. Hvis du finder nogle søgeord, som performer godt med mobilenheder, bør du omorganisere dem ind i en anden kampagne, som kun er for mobil enheder og slukke for mobil enheder i den eksisterende kampagne.

Søgeord målrettet geografisk:

For at se dine kampagners performance ift. geografisk placering bør du gå ind under ”dimensioner” og derefter klikke på ”visning”og dernæst vælge ”Geograi” rapporten. Du kan vælge alt fra lande til individuelle postnumre alt efter hvad der er relevant for din virksomhed. Sortér denne rapport for at se hvad dit budget går til. Derefter sorter rapporten efter ”pris per konvertering” for at se hvilke lokationer der er mest profitable og hvilke som ikke er. Til sidst gå til ”indstillinger,” og derefter ”locationer” for at tilføje eller ekskludere lokationer fra dine kampagner.

Søgeord målrettet tidsmæssigt:

Der er stor sandsynlighed for at dine kampagne performer bedre på bestemte tidspunkter på dagen samt bestemte dage på ugen. Som for at tage et eksempel; et pizzaria vil højst sandsynligt se flere konverteringer ved frokosttid samt om aftenen end tidligt om morgenen. I denne situation ville det derfor være en fordel for pizzaria’et at skære ned på budgettet om morgenen og skrue op for det om eftermiddagen og aftenen. For at finde rapporten over hvordan ens søgeord performer rent tidsmæssigt kan du gå ind under ”dimensioner,”dernæst klikke på ”visning” knappen og tilsidst vælge ”tidspunkt.” Herunder vil du finde kategorierne, tider på dagen, hvilke dage, hvilke måneder etc.

Nu hvor vi har målrettet vores søgeord samt sorteret de irrelevante ord fra, er det tid til at have fokus på selve annoncerne.

2. ingrediens – Optimering af annoncer:

I denne sektion vil vi gå ud fra at dine annoncer er følgende:

 1. Organiseret i annoncegrupper så annoncerne matcher dine søgeord.
 2. Du har målrettet dine tekster mod din målgruppe.
 3. Dine annoncer bliver vist når dine potentielle købere et tæt på en konvertering.

Hvis dine annoncer ikke ikke indeholder disse elementer, gå op til 1. ingrediens og følg guiden med omhu, så du kan få de bedste samt mest optimale annoncer. Den bedste annonce vil fejle hvis den er målrettet til de forkerte personer på de forkerte tidspunkter.

For at kunne optimere en annonce skal du være i stand til at kunne teste forskellige variationer for at se hvad der fungerer bedst. Denne process er også kaldt splittest eller A/B test.

For at tage et eksempel; hvis du har 2 annoncevariationer, så vil du vise første halvdel af dine potentielle kunder din første variation og den anden halvdel, den anden variation. Med tiden vil du se hvilken en af dine variationer, som performer bedst, og får den højeste click-through rate, og hvilken en som leder til fleste konverteringer.

Her er 5 aktiviteter du altid bør have i mente når du opretter annoncer:

 1. Tilbud
 2. Overskrift
 3. Brødtekst
 4. Landingspagens URL
 5. Annonceudvidelser

Tilbuddet:

Det vigtigeste element i dine annoncer er det tilbud du præsenterer. Hvis du aktiverer et svagt tilbud, vil du miste trafik, da dine potentielle kunder vil klikke på et mere overbevisende tilbud.

Vores erfaring har vist sig at mange virksomheder ikke har specielt tiltalende tilbud og dette er første årsag til at deres annoncer performer ringe. En af de vigtigeste faktorer inde for Quality scoren er din click-through rate. Dette betyder at hvis din click-through rate er lav i forhold til din konkurrenters, så vil det være svært for dig at opnå en høj Quality score. Det er derfor, at dine annoncer er altafgørende. Overtalende annoncer leder til lavere omkostninger, mere trafik samt flere konverteringer.

Hvis du ikke er sikker på hvad dit tilbud er, start med at undersøge dine konkurrenters annoncer. Husk at dine kunder vil se dine, samt dine konkurrenters annoncer. Ud fra dette vælger de hvilken en af annoncer, som tiltaler dem mest. Vær derfor altid god til at skille dig ud og komme med det bedre tilbud.

Hvad kunne du tilbyde?

For at få dig i gang med at skrive annoncer er der her 5 typer tilbud som du kunne benytte dig af:

 1. Gratis prøve af produkt:
  Du kan tilbyde dine kunder en gratis prøve af dit produkt eller din service. Dette gør at potentielle kunder kan afprøve dit produkt eller din service uden forpligtelse. Så snart dine kunder har et kendskab til din virksomhed, er der herved en større chance for, at du får yderligere konverteringer.
 2. Specielle tilbud:
  Alle kender til tilbud. Problemet med at konkurrerer med prisen er, at der altid er en virksomhed som er villig til at ofre sig yderligere. Derfor skal du være varsom med at følge denne metode.
 3. Garanti:
  En garanti for at kunden får pengene tilbage kan forstærke det du tilbyder. Her forsikre du dine kunder om at dit produkt virker og hvis ikke produktet lever op til forventningen, kan de levere produktet tilbage.
 4. En gratis gave ved konvertering:
  Alle elsker ting som er gratis og dine annoncer kan derved skille sig ud fra mængden. Ordet ”gratis” er nemlig et godt blikfang og der er ikke mange som tilbyder denne service.
 5. Gratis information:
  Gratis information kan være effektivt, især hvis dine produkter eller din service er kompliceret og kræver en gennemgående forklaring. Som for at tage et eksempel; en advokat tilbyder gratis white papers, som omhandler essentielle aspekter af ejendomsprospekter. I dette tilfælde kan denne metode med fordel benyttes til at fange nye kunder.

Overskrifter:

Overskriften i dine annoncer er det første dine potentielle kunder vil læse efter de har søgt på Google. Der er heraf to mål af opnå med dette:

 1. Match det dine potentielle kunder leder efter. Med andre ord skal du sørger for at din annonces overskrift er 100% relevant.
 2. Skille dig ud fra dine konkurrenter.

For at opnå punkt nummer 1 kan du med fordel tilføje søgeordet i din overskrift. Dette gør at Google vil finde din annonce 100% relevant, hvilket forbedre din Quality score. Derudover vil dine potentielle kunder vide med det samme at din annonce er relevant for det de søgte efter.

For at opnå punkt nummer 2 må du undersøge dine konkurrenters annoncer. Det hele handler om at skrive en unik overskrift som vil være 100 % relevant. For at tage et eksempel; først lav en overskrift der skrives som et ønske og dernæst lav en overskrift som stiller et spørgsmål. Sæt dem herved op mod hinanden og undersøg hvilke som performer bedst.

Brødtekst:

Når du har fanget dine potentielle kunders opmærksomhed med din overskrift er det nu op til brødteksten at få kunden videre i købsprocessen, altså at klikke ind på din hjemmeside. Det er her du skal forklarer hvad det er dit tilbyd samt her du opfordre kunderne til søge mere viden om dit produkt eller din service.

En af de nemmeste måder at teste hvad der fungerer bedst er at bytte rundt på din to brødtekstlinjer. Det kan ske der forekommer en signifikant forskel. Derudover kan du understrege forskellige fordele ved dit produkt og se hvilken en af fordelene, som tiltaler dine potentielle kunder mest.

Landingspagens URL:

Din landingspages URL er placeret nede under din overskrift, men den fungerer ikke som et aktivt link. Google kræver hoveddomænets navn er inkluderet i din annonce men du har dog muligheden for at tilføje et subdomaine til domainet som er vist. Dette er et essentielt sted at etablerer dine tilbud samt specificere din virksomheds placering eller vise din call to action.

Annonceudvidelser:

Sidst men bestemt ikke mindst er annonceudvidelser. Google har fornyligt inkluderet annonceudvidelser som en del af deres Quality score.

Der er 5 typer for annonceudvidelser som en hver virksomhed bør sætte op:

 1. Opkaldsudvidelser:
  Sørg for at have dit telefonnummer til din virksomhed oplyst. Hvis du oplyser dit telefonnummer kan Google tracke de opkald som er generet gennem dine annoncer.
 2. Adresseudvidelser:
  Link din annonce til en ”Google my business” side hvor din adresse er fremvist.
 3. Udvidelser med undersidelinks:
  Tillader dig at vise links til andre landingspages
 4. Infoudvidelser:
  Infoudvidelser er en slags punktform hvor du kan give mere information omkring din virksomhed, hvad du tilbyde og hvad dine værdier er.
 5. Udvidelser med websiteinfo:
  Denne type udvidelse tillader dig at tilføje produkter til dine annoncer. Som for at tage et eksempel; hvis du sælger udvalgte mærker kunne du med fordel kreere en liste af mærker eller hvis du tilbyder en slags service kunne du opremse disse.

Jo flere udvidelser Google kan bruge i søgeresultaterne des større chance er der for en god Quality score og derved en eminent placering.

Det at få kliks på din annoncer er blot begyndelsen af processen. Den næste udfordring lyder på at konvertere trafik til salg og derved skabe profit. Dette gør du som sidste led i processen med; din landingspage.

3. ingrediens – Optimering af din landingspage:

Du er nu nået til det punkt hvor du har optimeret dine annoncer så dine potentielle kunder har valgt at klikke ind på din side frem for dine konkurrenter. Nu er det så op til din landingpage at give kunden det sidste skub så der sker en konvertering.

Din websides forside bør ikke blive brugt som en landingspage, da en typisk forside har en tendens til at være mere generel, og der kan derved være chance for at miste en kunde fordi der ligger for meget arbejde i at finde det de leder efter. Derfor bør din landingspage føre kunde direkte hen til det de søgte efter.

Det er derfor vigtigt for hver annoncegruppe der oprettes at der dertil er en relevant landingpage.

For at forsikre at din landingspage er aktuel ift. dit søgeord bliver nu nødt til at matche din overskrift på din landingspage med tilbudet i din annonce. På den måde er det 100% klart for den potentielle kunde at de er det rigtige sted. Hav altid i mente, at det er langt lettere at gå tilbage til Google, end dét er lede rundt på en webside.

Så hvad gør en landingspage god? Her er en check-liste som du kan bruge til at evaluere hvert hovedområde på din landingpage.

 1. Overskriften:
  Overskriften på din landingspage er altafgørende efter kunden er klikket ind på din side. Det er derfor vigtigt at have relevant indhold her, som taler til kunden og som er relevant for det søgeord de søgte efter.
 2. Relevant indhold:
  Inholdet på landingpagen bør understrege fordelene ved dit produkt eller din service.
 3. Unique selling proposition:
  Din USP forklarer hvad der gør din virksomhed og dit produkt/service unikt samt hvad, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Med andre ord, hvorfor skulle nogen vælge din virksomhed frem for dine konkurrenter?
 4. Dit tilbud:
  Din landingpage bør gennemgå det tilbud du lover dine kunder i din annoncer.
 5. Anmeldelser:
  Det er svært at overtale folk 100% med digtial markedføring 100%. Der er en generel skepsis når handlen ikke forgår ansigt til ansigt men ansigt til computer. Den bedste måde at bygge tilliden op på er ved at offentliggøre anmeldelser på din landingspage samt være tilstede telefonisk samt gennem email. Udvis god service er klart nøglen til at vinde din kundes tillid.
 6. Call to action:
  Gør dét at købe, simpelt for dine kunder ved at give direktioner om hvordan de kan købe dit produkt eller komme i kontakt med dig.

Husk at dine kampagner formodentlig skal bruge flere landingpages. Det er derfor vigtigt at optimere dem hele tiden så de bliver så relevante som muligt.

Og sidst men ikke mindst, gør dét at optimere til en vane.

Som du kan se er der altid mulighed for at teste hvert hovedområder i dine AdWords kampagner. AdWords optmering er ikke et engangshow, tværtimod. Du skal gøre det til en vane at teste din konto hvis du ønsker at maksimere din ROI.

Book en af af vores Google AdWords eksperter på a-better-traffic.com eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.